Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

05. 10. 2022. 22:15 >> 22:18

ČELNIK MZ SVETI STEFAN

Miločerski park postao meta vandala

Predsjednik Mjesne zajednice "Sveti Stefan” Vladislav Mitrović kazao je da je Miločerski park postao prava meta vandala. Kako je rekao, niti manjeg manjeg mjesta, niti više kamera i stražara, pored kojih vandali mogu činiti što im volja. Osvanulo je ispisano, između ostalog, "Ubi Srbina" i "Kosovo je Albanija", o čemu je MZ "Sveti Stefan" medijima dostavila fotografije.

"Mjesna zajednica 'Sveti Stefan' od kada je formirana decembra 2019. godine ulaže ozbiljne napore da okolina bude pristojna, na nivou koji i zaslužuje, kao i bezbjedna za sve naše mještane i posjetioce koji dolaze da uživaju ljepoti ovog mjesta. Vrlo je očigledno da je nekome zasmetao rad MZ 'Sveti Stefan', pa im ovim putem poručujemo da smo tek počeli i da još mnogo toga imamo u planu, ali isto tako da nećemo dozvoliti ovakav vandalizam", naveo je Mitrović, prenosi RTV Budva. 

Kazao je da su ispisana i nova ogledala postavljena u parku, čime je direktno ugrožena bezbjednost u saobraćaju, te da su govori mržnje ispisani po asfaltu i zidovima samo mali dio onoga što je urađeno.

"O svemu ovome je obaviještena Komunalna inspekcija i policija, kao i CB Budva od kojih očekujemo hitnu reakciju i da u skladu sa svojim nadležnostima pronađu počinioce ovog dijela", zaključio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније