Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

18. 08. 2022. 16:12 >> 16:11
1

U SVOM KABINETU

Božović organizovao sastanak povodom buke na teritoriji opštine

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović danas je u svom kabinetu organizovao sastanak sa ciljem rješavanja problema buke i bespravnih privremenih objekata tokom ljetnje sezone na području budvanske opštine. Sastanku kod predsjednika Opštine prisustvovali su ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, načelnik Centra bezbjednosti Budva Nikola Terzić i načelnik komunalne policije i inspekcije Miloš Tajić, navodi se u saopštenju Opštine Budva.

Kako ističu, na sastanku je između ostalog konstatovano da problem buke kontakt zone posebno kod Starog grada, ali i u drugim djelovima opštine predstavlja jedan od većih izazova za dobru turističku sezonu te da je neophodno što prije preduzeti neophodne mjere prema onima koji ne poštuju Odluku o komunalnom redu na teritoriji Opštine Budva.

"Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović izrazio je spremnost ministarstva da pomogne Opštini Budva u rješavanju problema ove, ali i u pripremi naredne turističke sezone posebno kad je u pitanju nedovoljan broj komunalnih policaja i inspektora", navodi se u saopštenju.

Kako ističu, na sastanku je bilo riječi i o nelegalno postavljenim privremenim objektima i uređajima na budvanskom šetalištu.

Načelnik Centra bezbjednosti Nikola Terzić ukazao je na probleme sa kojima se suočava komunalna policija u svom radu, nedovoljan broj komunalnih inspektora i policajaca.

"S obzirom na to da smo gotovo na kraju sezone, odmah početi sa primjenom represivnih mjera kako bi se uveo komunalni red", istakao je Terzić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније