Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

16. 08. 2022. 17:10   >>  17:34 1

ZBOG TEHNIČKIH RAZLOGA

Avion Er Srbije nakon polijetanja iz Tivta morao prinudno da sleti

Iz kompanije Er Srbije saopštili su za TVCG da je njihov avion iz Tivta do Beograda danas vraćen na aerodrom Tivat, zbog, kako navode, tehničkih razloga i mjera predostrožnosti.

“Avion je bezbjedno sleteo na tivatski aerodrom. Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće prije. Bezbjednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku”, poručuju iz Er Srbija.

Prethodno je Nova.rs navela da je avion Air Serbia, Erbas 319, na liniji Tivat Beograd 45 minuta nakon polijetanja sa tivatskog aerodroma oko 15:45 morao je prinudno da sleti zbog kvara na motoru.

Čitaoci Nova.rs koji su se našli u avionu ističu da je let kasnio oko 45 minuta i da se odmah, pet minuta nakon polijetanja, začuo jak prasak ispod aviona.

"Kružili smo iznad Bokokotorskog zaliva oko pola sata", priča sagovornik Nove.rs.

Prema njegovim riječima, među putnicima je bilo i ljudi sa malo djecom koja su počela da plaču.

"Prvih desetak minuta posada nije dala nikakvo objašnjenje, što je još više unijelo paniku. Potom su nas obavijestili da se dogodio kvar na motoru i da moramo da izvršimo pripreme za slijetanje na tivatski aerodrom. Uslijedila je standardna procedura u takvoj situaciji i to je putnike dodatno uplašilo, a naročito strance. Trenutno mehaničari vrše pregled aviona, a putnici čekaju nove informacije o letu, dok se neki putnici zbog straha odustali od leta, pa je i aerodromska služba morala da im pruži pomoć", naveo je sagovornik Nove.rs.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније