Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

15. 08. 2022. 22:53 >> 22:50

FEŠTA NAD FEŠTAMA

Bokeljska noć: Preko 50 kreacija, koncerti na trgovima...

Tradicionalna fešta nad feštama, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, “Bokeljska noć” biće održana u Kotoru, u subotu 20. avgusta, sa početkom u 21 sat.

"Tehnička komisija u sastavu Ilko Marković, predsjednik i članovi - Marjan Šantić i Marko Ševaljević kotorski meštri, odlučili su da će od preko 50 prijavljenih kreacija, akvatorijumom kotorskog zaliva zaploviti 32 maštovito ukrašene barke, koje su zadovoljile uslove konkursa", saopštili su organzatori.

Početak “Bokeljske noći” najaviće Gradska muzika Kotor i jedrilice Jedriličarskog kluba "Lahor".

"Barke će se u svom koridoru predstaviti publici i žiriju u tri đira i konkurisaće za nagrade, čiji je fond 4.000 eura. Program će voditi Dolores Fabian i Miomir Maroš", piše u najavui.

Nakon proglašenja najboljih, slijedi veličanstveni vatromet, nakon koje se fešta seli u Stari grad uz koncerte domaćih bendova.


Trg od oružja
TRI KVARTA
NEVERNE BEBE

Pjaca Svetog Tripuna
NITRO
VIS TETRA

Pjaca od muzeja
JACK LUPINO

Pjaca od brašna
AKADEMIJA
DJ JOHN K

Pjaca od kina
JOVANA MRŠULJA & BEND

Pjaca Svetog Nikole
JELENA KAŽENEGRA & BEND
DJ NIGGOR


Škaljarska pjaca
KIKO I SONJA

Parilo
KLAPA MARIS

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније