Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

12. 08. 2022. 22:35 >> 00:06

SAUČEŠĆE

Porfirije: Molimo se za porodice i rodbinu stradalih

U pucnjavi koja se danas dogodila na Cetinju, ubijeno je najmanje 11 osoba, među kojima su i djeca. Povodom te velike tragedije oglasio je se i Patrijarh SPC Porfirije.

"Povodom velike tragedije koja se danas, 12. avgusta 2022. godine, dogodila na Cetinju, a u kojoj je život izgubilo jedanaest osoba, među kojima ima i djece, porodicama nastradalih, Premijeru i Vladi Crne Gore, ali i svim stanovnicima Cetinja i građanima Crne Gore, izražavamo najiskrenije saučešće.

Danas se molimo da Vaskrsli Gospod Hristos upokoji u Svome Carstvu duše svih nevino postradalih na Cetinju. Molimo se i za porodice i rodbinu postradalih, da im Gospod pošalje utjehu i snagu da ove teške dane stradanja iznesu sa vjerom i nadom u sveopšte vaskrsenje, koje je Hristos svojim Vaskrsenjem podario svakom čovjeku. Neka Gospod, molitvama Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca, daruje snagu i brz oporavak i svima koji su danas na Cetinju zadobili teške rane i ozljede", rekao je patrijarh Porfirije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније