Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

11. 08. 2022. 18:39 >> 18:35

MONTEPUT

Za vatrogasce besplatan prolazak auto-putem i kroz Sozinu

Kompanija Monteput saopštila je da će omogućiti besplatan prolazak auto-putem i tunelom Sozina vatrogasnih vozila koja učestvuju u gašenju u cilju prevazilaženja vatrene stihije-kojoj smo izloženi.

"Povodom učestalih požara koji su ovih dana zahvatili našu državu na više lokacija, želimo da javnosti saopštimo stav ovog privrednog društva, koje upravlja auto putem i tunelom Sozina, da će Monteput, kao društveno odgovorna firma, omogućiti besplatan prolazak vatrogasnih vozila koja učestvuju u gašenju u cilju prevazilaženja vatrene stihije-kojoj smo izloženi" navode u saopštenju.

Isitiču da su bez obzira što je Zakonom o putevima propisano oslobađanje od plaćanja putarine, isključivo za vozila lica sa invaliditetom, i što je primjena navedenih propisa obaveza Monteputa, donijeli su odluku kojom odobravamo prolazak naplatnih rampi vatrogasnim vozilima bez plaćanja naknade-putarine, na način što će Monteput snositi troškove nastale po ovom osnovu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније