Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ I. P. ]

17. 07. 2022. 21:12 >> 21:10
2

SJUTRA

Sačuvajmo Sinjajevinu predaje peticiju Delegaciji EU i Vladi

Građanska inicijativa (GI) Sačuvajmo Sinjajevinu predaće sjutra Vladi i Delegaciji Evropske unije (EU) globalnu peticiju kojom preko 22 hiljade građana traži poništavanje odluke o vojnom poligonu i proglašavanje planine zaštićenim područjem u čijem će upravljanju aktivno učestovati lokalna zajednica.


Iz te GI pozvali su sve građane, koji podržavaju zaštitu Sinjajevine i Crnu Goru kao ekološku državu, da se u 11 sati okupe na Trgu Argentina u Podgorici i zajedno predaju peticiju.

Kako su naveli, delegacija predstavnika GI Sačuvajmo Sinjajevinu će u 12 sati peticiju uručiti Delegaciji EU, a u 13 sati Vladi.

Obraćanje medijima predviđeno je za 14 sati ispred zgrade Vlade.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније