Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

13. 07. 2022. 12:59 >> 12:56
1

SJUTRA U 12H

Penzioneri pozivaju na protest ispred Opštine BP

Penzioneri sa sjevera pozvali su sve građane da sjutra u 12 sati dođu na treći protest ispred Opštine Bijelo Polje, na kojem će ukazati na sve probleme te populacije u Crnoj Gori i na sjeveru. na sjutrašnjem okupljanju najaviće najmasovnije proteste penzionera koji će se održati u Podgorici.

Oni navode, da penzioneri u Crnoj Gori moraju biti složni u trenutku kada preko šezdeset hiljada penzionera gladuje.

Smatraju da se moraju svi rame uz rame  boriti za ono što im pripada, kao i za svoje dostojanstvo, a ne milostinju i status socijalno ugroženih.

,,Ne smijemo da ćutimo, dolazi još gore vrijeme po penzionere, ako budemo ćutali, ugrozit ćemo i naše živote, a i porodice sa kojim živimo. Zato sjutra u 12 sati svi zajedno ispred Opštine Bijelo Polje, gdje ćemo pored novih zahtjeva najaviti i najveće masovne proteste penzionera koji će se održati u Podgorici”, navodi se na kraju saopštenja penzionera sa sjevera Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније