Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

25. 06. 2022. 15:53 >> 15:52

BORIĆE SE ZA PRAVA

Penzioneri osnivaju Pokret penzionera Crne Gore

Penzioneri sa sjevera Crne Gore saopštili su da je na današnjem sastanku organizacionog odbora protesta penzionera na kojem su prisustvovali predstavnici penzionera iz Bijelog Polja, Berana, Rožaja, Pljevalja, Podgorice i Nikšića jednoglasno je donijeta odluka da se osnuje Pokret penzionera Crne Gore.

Tim povodom, kako navode, na današnjem sastanku je dogovoreno da se 1.jula u 12h u sali Opštine Bijelo Polje organizuje Osnivačka Skupština pokreta penzionera Crne Gore, koja će biti otvorena za javnost i sve penzionere koji su zainteresovani da istoj prisustvuju.

Na ovakav način penzioneri će, kako kažu, moći da pored protesta djeluju preko pokreta i kroz institucije.

"Na sastanku je dogovoreno da se naredni protest penzionera u Bijelom Polju zbog praznika Bajrama, sa 11 jula pomjeri na 14 jul i da se nakon osnivanja Pokreta penzionera započnu protesti penzionera u svim Opštinama u Crnoj Gori, gdje će se penzioneri boriti za svoja prava i svoje dostojanstvo", navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније