Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M. [ Mina ]

13. 07. 2022. 08:37 >> 08:35

U PODGORICU

Dežuraće šest domova zdravlja

Domovi zdravlja u Bloku pet, Novoj Varoši, Koniku, Tuzima, Golubovcima i kovid centar Donja Gorica dežuraće tokom praznika povodom Dana državnosti.

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja Podgorica (DZPG), za vrijeme obilježavanja predstojećeg Dana državnosti, u srijedu i četvrtak, izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, u periodu od sedam do 21 sat.

„Izabrani doktori za djecu raditi u Zdravstvenom objektu (ZO) Nova Varoš, kontinuirano, 24 sata dnevno“, kaže se u saopštenju.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Golubovci, kako su kazali iz DZPG, zdravstvena zaštita pružaće se u periodu od sedam do 14 sati.

„Zdravstvene usluge pružaće se i u kovid centru u ZO Donja Gorica od sedam do 21 sat, kovid ambulanti za djecu od sedam do 18 sati, kao i na punktu za imunizaciju, Sportsko univerzitetskom-kulturnom centru, od osam do 20 sati“, navodi se u saopštenju.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku, kako su rekli iz DZPG, u ZO Blok pet radiće od sedam do 21 sat.

Dodaje se da će Jedinica za patronažu raditi po ustaljenom rasporedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније