Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Ana Popović, TVCG

12. 07. 2022. 19:45 >> 19:42
1

ANA ĐUKANOVIĆ

"Da nije došlo do poravnanja spor bi vjerovatno završio pozitivno za Plantaže"

Advokatica Ana Đukanović bila je jedan od zastupnika Plantaža u sporu protiv kompanije OMP inženjering nastalom zbog fabrike briketa koja nikada nije proradila. Đukanovićeva nije željela da komentariše hapšenja, podsjećajući da je niko nije konsultovao za poravnanje s kompanijom u sporu, zbog čega je i otkazala punomoćje.

Da nije došlo do poravnanja, Đukanovićeva vjeruje da bi se postupak završio pozitivno za Plantaže.

"Ne znam kako bi sud odlučio, mogu da pretpostavim na osnovu činjenica koje se nalaze u predmetu da bi presuda po mom dubokom uvjerenju trebala biti drugačija", kazala je Đukanović.

Budući da je riječ o oblasti i predmetu koju, kako kaže, najbolje poznaje, za TVCG je istakla da će biti na raspolaganju nadležnima.

"Ako nekoga od nadležnih organa bude interesovalo nešto što ja znam ili nešto činjenično što mogu da razjasnim, ja stojim na raspolaganju, a kažem ne bih da komentarišem ništa mimo ovoga", poručila je Ana Đukanović.

Podsjetimo, šestoro bivših članova Odbora direktora podgoričke kompanije "Plantaže" uhapšeno je juče po nalogu SDT-a. Iz policije je saopšteno da su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zloupotreba službenog položaja u privrednom poslovanju. Naime, sumnja se da su malverzacijama u poslu s fabrikom briketa, kompaniju "13. jul - Plantaže" navodno oštetili za 350.000 eura, ali i 37.000 kvadrata zemlje u Donjim Kokotima.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније