Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

07. 07. 2022. 14:50 >> 15:15
1

PODNIO PRIJAVU POLICIJI

Dajković: Druga prijetnja smrću u proteklih pet dana

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković podnio je prijavu u CB Podgorica zbog novih prijetnji smrću koje je dobio u ranim jutarnjim časovim, saopšteno je iz te partije.

Dajković je naveo da mu je to druga prijetnja smrću u proteklih pet dana.

"Koliko znam, policija i tužilaštvo nisu procesuirali Pljevljaka Džejrana Stupara koji mi je uputio poruku da bi mi odsjekao glavu. Upravo zbog tog nečinjenja policije su se nova lica odlučila da me zastraše “gepekovanjem”, ali i “presuđivanjem”. Ipak, ono što me je mnogo više od prijetnji na moj račun zaboljelo jeste činjenica da su i moje dijete od sedam mjeseci spominjali u svojim prijetnjama", kazao je Dajković.

On je poručio da ukoliko policija i nadležni tužioci hitno ne reaguju i zaštite njega i njegovu porodicu, smatraću da su isključivo oni odgovorni ukoliko im se bilo šta desi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније