Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Marko Terzić, TVCG

04. 07. 2022. 20:19 >> 20:16
3

NA PRUZI BEOGRAD - BAR

Za 500 putnika "nezaboravno iskustvo" dugo 22 sata

Putnici koji su međunarodnim vozom sinoć krenuli iz Beograda ka Baru, u Brodarevu su morali satima da čekaju zbog kvara na lokomotivi u vlasništvu Srbija voza. Nakon što je kompanija iz Srbije uputila pomoćnu lokomotivu iz Užica, putovanje je nastavljeno. Voz je stigao u Bar oko 17 sati i 35 minuta.

Ništa novo, tim riječima bi se moglo opisati putovanje vozom, na relaciji Beograd - Bar. Zbog kvara na lokomotivi oko 500 putnika je moralo satima da čeka u Brodarevu.

Anketirani građani su kazali da je to stravno bio haos.

"Iz Zemuna smo sinoć krenuli u 5 do 20 časova, bio je prvi zastoj u Valjevu, a drugi onda u Brodarevu, tako je bila ludnica, putovanje haos, maltene 20 časova"

"Umorna sam do zla boga, šta da vam kažem katastrofa, u Valjevu smo imali peh sa ovom lokomotivom, tu smo čekali dva sata... Između Srbije i Crne Gore, tu smo čekali ja mislim jedno četiri sata"

A ono što je, čini se, putnicima iz Crne Gore i Srbije postalo uobičajeno, nije drugima. Pa kao problem ističu nedostatak klimatizacije.

"Bilo je veoma teško. Jer smo putovali mnogo vremena. Krenuli smo sinoć u 20 sati. I nije bilo klimatizacije u vozu", kažu stranci koji su se zatekli u vozu.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore, ističu da ovog puta nijesu mogli da reaguju, jer se sve dešavalo na teritoriji Srbije.

"Došlo je do kvara lokomotive u vlasništvu Srbija voza, na teritoriji infrastrukture Željeznica Srbije, u stanici Brodarevo, tako da se čekalo slanje pomoćne lokomotive iz Užica. Mi smo uredno preuzeli voz u Bijelom Polju, shodno procedurama", kazala je PR Jovana Jovanović.

Međunarodni voz, stigao je u Bar oko 17 sati i 35 minuta. Imajući u vidu vrijeme polaska iz Zemuna, ovo je bilo još jedno nezaboravno iskustvo mnogim putnicima. Ovog puta, u vozu su proveli skoro 22 sata.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније