Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M. [ Mina ]

01. 07. 2022. 17:20   >>  17:24 1

LALOŠEVIĆ-RAJNKE

Otvoreni za inteziviranje saradnje sa ambasadom SAD-a

Ministarstvo sporta i mladih otvoreno je za inteziviranje saradnje sa ambasadom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Crnoj Gori, kazao je resorni ministar Vasilije Lalošević.

Lalošević je, kako su kazali iz Ministarstva, imao sastanak sa ambasadorkom SAD-a Džudi Rajzing Rajnke, sa ciljem jačanja saradnje između Crne Gore i SAD-a u oblasti sporta i mladih.

“Lalošević se zahvalio ambasadorki na dosadašnjoj podršci projektima iz nadležnosti ovog Ministarstva i istakao otvorenost ovog organa da u budućem periodu ta saradnja bude još intenzivnija”, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je Rajnke istakla značaj Ministarstva sporta i mladih, posebno kad je riječ o unapređenju omladinske politike gdje je fokus saradnje sa SAD-om vidjela prvenstveno u razmjeni iskustava među studentima i mladim sportistima.

Sagovornici su saglasni da se zajedničkim snagama puno toga značajnog može uraditi na unapređenju ovih važnih društvenih oblasti u narednom periodu.

To, kako se navodi, otvara prostor za realizaciju novih projekata koji će za cilj imati bolji ambijent za razvoj sporta i omladinske politike.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније