Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

20. 06. 2022. 17:36 >> 17:34

NAKON PET MJESECI

Lavić Simba otputovao za Holandiju

Lavić Simba poslije pet mjeseci boravka u Crnoj Gori, danas je otpraćen na put do Holandije, gdje će provesti neko vrijeme, a onda će putovati u Južnu Afriku u prihvatilište za lavove.

Kako je objavio ekološki aktivista Aleksandar Dragićević, na svom Fejsbuk profilu, Simba nakon pet dugih mjeseci i lavirinta papirologije ide kući.

"Simba ide kući, 2.100 km do Holandije, gdje će da ojača i da se navikne na druge lavove, a onda za Južnu Afriku u prihvatilište za lavove, gdje će slobodno da šeta na više stotina kilometara kvadratnih. Agencija za zaštitu životne sredine Crne Gore, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore su odradili nevjerovatan posao, a FOUR PAWS preuzeo na sebe brigu o našem lavu", navodi Dragićević.

Kako je dodao, ostaje nam da se nadamo da će nadležni do kraja izvesti ovaj slučaj i da su osobe koje su prokrijumčarile lava završiti iza rešetaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније