Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 06. 2022. 16:07 >> 16:05

IBRAHIMOVIĆ U BIJELOM POLJU

"Put ka Bistrici ne smije biti kamen spoticanja za novu Vladu"

Mještane Bistrice, koji su proteklih dana protestovali zbog prekida radova na lokalnom putu prema tom mjesnom centru, danas su posjetili potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović. Ibrahimović je poručio da će na Vladi insistirati da se problem mještana što prije riješi.

"Mislimo na vas, vi trebate nama, zato ne molite nikoga, tražite ono što je vaše", poručio je danas Bistričanima
tokom obilaska gradilišta Ibrahimović, obećavši da će, što se tiče rješavanja problema nastalih prekidom rekonstrukcije puta biti njihov glas u Vladi.

"Ovaj put je bio dobra poruka 41. Vlade, da misli na vas i da želi da razvija ovaj kraj, 42. Vlada je kazala što je imala, a 43. ne smije da iznevjeri očekivanja stanovnika ovog kraja, te da se spotakne na Bistrici", kazao je Ibrahimović.

On je poručio mladima da ne napuštaju prelijepe prostore sjevera, te da će se, otvaranjem Bjelasice, Đalovića pećine i puštanjem auto-puta, kao i puta prema Bistrici, otvoriti nove perspektive.

"Volite svoj kraj, razvijate svoj kraj, borite se za svoja prava svim demokratskim sredstvima. Vi ne morate da trpite ni jednu pogrešnu odluku ni jedne Vlade, zato vas pozivam da sve probleme s kojima se suočavate pošaljite na moj mejl, na moju adresu da bi ih lakše riješili", saopštio je Ibrahimović.

Mještane je zanimalo zašto gradilište miruje u jeku građevinske sezone, da li to možda znači da se odustalo od daljih radova.

"Put prema Bistrici trebao je biti završen krajem minule godine, umjesto toga radovi su stali iz nama nepoznatih razloga. Zato nas interesuje kakav je ugovor između kompanije Štrabak, Uprave javnih radova, Vlade Crne Gore, kako bi znali o čemu se ovdje radi, dokle je projekat realizovan, hoće li se uskoro radovi nastaviti ili neće", zapitao se, u ime građana, predsjednik Mjesne zajednice Bistrica Sakib Čindrak.

On je podsjetio na izdašne turističke i poljoprivredne resurse kraja, čiju valorizaciju u znatnoj mjeri otežava nedostatak kvalitetnog puta.

Ibrahimović je obećao da će insistirati da se radovi nastave, ukoliko ta inicijativa ne bude imala podršku na Vladi, čuće se, kako je kazao, njegov odgovor.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније