Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

02. 06. 2022. 15:16 >> 15:14

JAČATI POTENCIJALE

Konferencija o razvoju zdravstvenog turizma

Konferencija "Wellbeing as a travel trend" biće održana 9. juna u hotelu ''Maestral'' u Budvi, sa početkom u 10 časova. Konferencija je posvećena potencijalima i mogućnostima razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori i imaće internacionalni karakter, jer će aktivno učešće kao panelisti i gosti uzeti eminentni stručnjaci iz sfere medicine i turizma iz više država.

Konferencija se organizuje u okviru Erasmus+ projekta DigNest, realizovanog od strane partnerskih institucija iz Crne Gore, Njemačke, Grčke, Mađarske, Slovenije i Srbije, Ministarstva zdravlja i Udruženja za održivi razvoj. 

Događaju će prisustvovati predstavnici Ministarstva zdravlja Crne Gore, koji će prezentovati nacionalnu viziju zdravstvenog turizma, kao i projekat DigNest, a u tri panel-diskusije govoriće prestižni stručnjaci iz turističke i zdravstvene privrede, kao i naučnici iz oblasti savremene medicine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније