Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

16. 04. 2022. 15:04 >> 15:05
3

BOROVINIĆ BOJOVIĆ

"Hvala na povjerenju, ostajemo vam stoprocentno posvećeni"

Nakon što su crnogorski zdravstveni radnici od Svjetske zdravstvene organizacije dobili specijalnu nagradu za doprinos i očuvanje zdravlja i života građana tokom pandemije korona virusa, to odličje su potvrdili i ljudi o kojima danonoćno brinemo, saopštila je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Građani u Crnoj Gori najviše povjerenja imaju u zdravstveni sistem i najzadovoljniji su radom Ministarstva zdravlja Crne Gore, pokazalo je istraživanje Centra za monitoring i istraživanje (CEMI) i agencije Mina.

Istraživanje je sprovedeno od 5. do 22. marta, na uzorku od 961 ispitanika.

Povjerenje u zdravstveni sistem iskazalo je 44,6 odsto ispitanika. Najveći broj ispitanika zadovoljan je radom Ministarstva zdravlja, njih 38,3 odsto.

"Međunarodna nagrada SZO i ocjena naših građana, ne samo da su satisfakcija Ministarstvu zdravlja i svakom ljekaru i svim zaposlenim u našem zdravstvu, već su jasan i precizan odgovor na sve neuspješne pokušaje kompromitacije naših napora i našeg rada koji je usmjeren na sveopštu dobrobit. Hvala građanima na povjerenju i podršci", poručila je Borovinić Bojović.

"Zdravstveni sistem ostaje stoprocentno posvećen svim građanima Crne Gore", dodala je.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније