Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 04. 2022. 13:17 >> 09:35
1

DJEČAKU POTREBNA POMOĆ

Svi za Feđu: Uključi se i ti u akciju RTCG i "Dnevnice"

Radio i Televizija Crne Gore u saradnji sa emisijom “Dnevnica” pokrenula je društveno odgovornu akciju #RadimZaFedju, koja za cilj ima da se u što kraćem roku prikupe sredstva za operaciju i liječenje šestogodišnjeg Feđe Alkovića koji se već tri godine bori sa opakom bolešću. Na Portalu objavljujemo neke od najzanimljivijih klipova, koji su snimljeni samo sa jednim ciljem - da Feđa ozdrav!

Pravila:

  • Izdvojite nekoliko sati i zaradite “dnevnicu”
  • Telefonom možete snimiti dio svog "radnog dana", objaviti na društvenim mrežama i poslati portalu RTCG (Facebook, Twitter, Instagram, TikTok)
  • Ukoliko imate stalno zaposlenje snimite video klip vašeg rada, a jednu dnevnicu ili makar pola nje uplatite za Feđino liječenje.
  • Uslov da bi video bio objavljen na našim platformama jeste da posljednji kadar klipa bude ovjerena uplatnica

Najveća nada za Feđino liječenje trenutno je odlazak na kliniku u Hjustonu. Troškovi u Sjedinjenim Američkim Državama procijenjeni su na 300 hiljada eura, a porodica Alković nije u mogućnosti sama da finansira put, boravak i liječenja.

[VIDEO]  #RadimZaFeđu #RadiZaFeđu #RadimoZaFeđu  ↓  ↓  ↓

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније