Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

04. 01. 2022. 15:32   >>  15:34

GP URA

AEM da preispita sadržaje Happy TV i sankcioniše ih

Iz Građanskog pokreta URA pozvali su Agenciju za elektronske medije da u hitnom postupku i u skladu sa zakonom preispita sporne sadržaje Happy TV, čiji se program emituje i na prostoru Crne Gore i izrekne sankcije.

Kako ističu u saopštenju, u pitanju je medij koji preko opskurnih i marginalizovanih političkih ličnosti kontinuirano širi jezik mržnje i netrpeljivosti.

"Takav diskurs u Crnoj Gori nikada neće biti društveno prihvaćen“, stoji u njihovom reagovanju.

Na Tviteru se oglasio i potpredsjednik te partije Goran Đurović koji se zapitao dokle će AEM biti gluv i slijep na govor mržnje.

"Dokle će AEM biti gluv i slijep na govor mržnje. Moramo zaštititi naš medijski prostor i reći ne fašistima i nacionalistima ma odakle dolazili“, stoji na Tviter nalogu Đurovića.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније