Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

01. 11. 2021. 21:09   >>  21:10

BESPLATNA ŠKOLA ODBOJKE

Seminar za nastavnike fizičkog vaspitanja

U Pljevljima je održan seminar za nastavnike fizičkog vaspitanja, koji će biti angažovani u okviru projekta “Besplatna škola odbojke”, koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.

U organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, u subotu je u Pljevljima održan seminar za nastavnike fizičkog vaspitanja, koji će biti angažovani u okviru projekta “Besplatna škola odbojke”, koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.

Na početku seminara, učesnike je pozdravio Igor Vušurović, naš zlatni olimpijac koji je zadužen za razvoj odbojke u Crnoj Gori i član je komisije CEV-a za razvoj odbojke u Evropi.

Seminaru su prisustvovali Igor Peković (Kolašin), Dragan Mašković, Predrag Batizić i Mladen Miladinović (Bijelo Polje), Miluša Filipović (Mojkovac), Stanko Bajčeta i Marko Milinković (Pljevlja), Rešad Kardović (Rožaje), Zoran Vojinović (Žabljak) i Zoran Perutović (Nikšić), dok je nekoliko nastavnika bilo odsutno iz opravdanih razloga.
Održavanjem seminara, krenula je realizacija “Besplatne škole odbojke” – jednog od najvažnijih projekata Odbojkaškog saveza Crne Gore, sa ciljem popularizacije muške odbojke u Crnoj Gori.

Tokom ove sedmice planirani su i sastanci sa lokalnim samoupravama Nikšić, Žabljak i Mojkovac, koje će biti zastupljene u ovom projektu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније