Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.L.B.

27. 09. 2024. 13:57 >> 13:57
Čitaj mi:

1. I 2. OKTOBRA

Gusinje domaćin "Miss Globe 2024" 

Opština Gusinje biće domaćin događaja "Miss Globe 2024", koji će se održati 1. i 2. oktobra tekuće godine.

Sporazum od saradnji između Opštine Gusinje i asocijacije "The Miss Globe" potpisali su Sanel Balić i Pietri Bozo, saopšteno je iz Opštine Gusinje.

U šou Miss Globe početkom narednog mjeseca učestvovaće predstavnice iz 60 zemalja.

Balić je kazao, da će ovaj događaj Gusinju dati dodatni turistički potencijal.

“Jako nam je važno, da nastavimo putem turističkog razvoja naše opštine i kroz ovu veoma važnu svjetsku manifestaciju. Razlog tome je što će sve učesnice iz brojnih zemalja, pored zvaničnog dijela manifestacije, drugog dana posjetiti brojne znamenitosti Gusinja i turističke lokalitete. Imajući u vidu, da ćemo ugostiti i brojne državne televizije, siguran sam, da će kadrovi iz Gusinja u oktobru obići svijet, što nam je jako važno iz aspekta promocije svih turističkih destinacija naše opštine, te dosegnemo i dalja tržišta u Evropi i izvan nje", kazao je Balić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније