Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.V.

10. 06. 2024. 22:32 >> 22:34
1
Čitaj mi:

REAGOVANJE STANOVIĆA

"Od ponuđenih skoro 200 lokacija firmi u kojoj sam suvlasnik pripalo pet odsto"

Bivši sekretar za komunalne poslove Opštine Zeta Milan Stanović reagovao je na saopštenje OO DPS Zeta.

Prenosimo reagovanje Stanovića: 

Bez namjere da polemišem oko nečega što je bilo transparentno i svima dostupno na uvid od prvog dana moga angažovanja na poziciji na kojoj sam postavljen iz sfere biznisa a ne po partijskom ključu, želim obavijestiti javnost o nekoliko činjenica, koje će im pomoći da imaju kompletnu sliku o situaciji.

Naime, Odluku o lokacijama donijela je Skupština opštine Zeta, na način što je omogućeno svima koji žele da zakupe lokacije, da to i učine pod jednakim uslovima, za razliku od vremena vladavine DPS-a.

Od ponuđenih skoro 200 lokacija, firma u kojoj sam ja jedan od vlasnika, je uzela 11, što je oko 5% od ukupnog broja lokacija. Toliko o monopolu.

Zato što nisam želio da radim po starim principa, sakrivenih talova, koverata, lažnih vlasnika, i kako nikako nisam pristajao da svoju nepartijsku orjentaciju kompromitujem pripadnošću bilo kojoj partiji, to je bio neoprostivi I jedini grijeh koji me preporučio za smjenu.

Možda bi čitaocima bilo interesantno kako sam od jedinog “časnog i stručnog čovjeka”, kako su me posle smjene oslovljavali pojedini odbornici DPS-a, pretvorio u “korumpiranog funkcionera”, odmah posle kategoričkog odbijanja njihovog pokušaja da me vrbuju u svoje redove.

I dalje smatram da je transparentnost i nepripadanje partijskim oligarhijama recept za svakog javnog funkcionera koji stavlja građanina na prvo mjesto.

Pozivam sve koji smatraju da je u tom poslu “ozbiljna zarada” da ulože sredstva u svoju Zetu, plate komunalne takse I napune budžet Opštine o čijem dobru toliko glasno govore, ali nažalost bez djela, pa makar morali da izvuku novac iz tajnih poslova i crnih fondova", rekao je Stanović. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније