Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.L.B.

08. 05. 2024. 11:29 >> 11:44

OD 15 DO 19 SATI

Ponedjeljkom radi Ginekološka ambulanta u Tuzima

Ginekološka ambulanta u zdravstvenom objektu Tuzi počela je sa radom i ubuduće će raditi svakog ponedeljka od 15 do 19 sati, saopšteno je iz Doma zdravlja Glavnog grada.

Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada će, kako poručuju, budno pratiti izvještaje o broju pruženih ginekoloških pregleda, pa će u slučaju potrebe ginekolog ordinirati još nekim danom u sedmici.

Građani se mogu informisati i zakazati pregled na broj telefona: 067/062-495, koji će biti aktivan ponedeljkom u terminu od 15 do 19 sati.

“Takođe zdravstveni objekat Zeta, trenutno pruža zdravstvene usluge jednog radnog dana u sedmici, zbog manjka kadra, ali uskoro će građanima biti pružena zdravstvena usluga u ovom objektu i dva puta u toku radne sedmice”, navodi se u saopštenju.

Dom zdravlja Glavnog grada će, kako kažu, građankama opštine Tuzi pružiti kvalitetnu i neophodnu ginekološku zdravstvenu zaštitu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније