Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

23. 11. 2023. 14:35 >> 14:35

ZA OPTIMALNO OKRUŽENjE

TO Bar donirala sredstva za opremanje senzornomotorne sobe u OŠ "Jugoslavija"

Turistička organizacija Bar donirala je sredstva za opremanje i adaptaciju senzornomotorne sobe u integrisanom odeljenju OŠ "Jugoslavija".

Kako je saopšteno iz TO, soba je pažljivo koncipirana kako bi pružala optimalno okruženje za djecu sa posebnim obrazovnim potrebama, sa ciljem da omogući senzornu stimulaciju i motoričke vještine.

Dodaje se da je opremljena posebnom didaktičkom opremom, uključujući sprave za razvoj fine i grube motorike, interaktivne igračke, udoban namještaj, zvučnu izolaciju, prilagođavajući se individualnim potrebama djece.

U TO Bar vjeruju da će poboljšani uslovi boravka doprinijeti razvoju i kvalitetu boravka tokom školskih časova najmlađim članovima naše zajednice.

"Važnost zajedničkog doprinosa lokalnoj zajednici će i u budućem periodu biti u fokusu Turističke organizacije Bar koja ostaje posvećena podržavanju projekata sa namjerom da doprinese i unaprijedi kvalitet života našoj zajednici", istakao je direktor TO Bar Danilo Orlandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније