Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

ртгц.ме

28. 03. 2023. 21:54 >> 21:54

MARTINOVIĆ URUČIO NAGRADU

Pekovićevoj treće mjesto na takmičenju iz ruskog jezika

Predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović je u svom kabinetu upriličio prijem učenici JU SMŠ "Braća Selić" Katarini Peković dobitnici trećeg mjesta na državnom takmičenju iz ruskog jezika i njenoj mentorki Branki Golubović.

Martinović je ovom prilikom istakao da ga raduje činjenica što kolašinska djeca kroz učešće na važnim takmičenjima nižu uspjehe, čime opravdavaju značajnu poziciju našeg grada iz oblasti kulture, nauke, sporta i obrazovanja.

Kako je saopšteno iz Opštine Kolašin, Martinović je obećao  da će lokalna samouprava nastaviti da podržava aktivnosti na stvaranju uslova kako bi se mladi ljudi što bolje afirmisali u svom gradu, a i šire.

"Katarina Peković, jedan od bisera našeg grada između ostalog se bavi izučavanjem stranih jezika. Pored engleskog i ruskog uči i turski jezik", navodi se u saopštenju.

Pekovićeva je rekla da se sprema za Međunarodnu olimpijadu iz ruskog jezika koja će se održati u Novom Sadu, a bavi se i crtanjem.

"Na opštinskom takmičenju recitatora osvojila je prvo mjesto i trenutno se sprema za državno takmičenje u recitovanju na ruskom jeziku. Predsjednik Opštine je na kraju prijema uručio simboličnu novčanu nagradu", zaključeno je u saopštenju Opštine Kolašin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније