Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.L.B. ]

18. 11. 2022. 07:30 >> 11:10
2

KNjIGE I INVENTAR UGROŽENI

Ulcinj: Krov biblioteke prokišnjava, nadležni da reaguju

Kiša je napravila probleme u gradskoj biblioteci u Ulcinju. Iako je krov prije nekoliko godina saniran, ponovo propušta na više mjesta. Knjige i inventar su ugroženi kazala je za emisiju "Mreža" upravnica Biblioteke Ardita Rama.

“Situacija je alarmantna krov prokišnjava na nekoliko mjesta i voda ulazi u nekoliko prostorija biblioteke. Mi smo pokušali da stavimo najlone i kofe na nekoliko mjesta, mislim da je krajnje vrijeme da se uradi nešto. Od nadležnih nemamo nikakav odgovor. Ako se ovako nastavi, plašim se da će biti oštećenja na inventaru i knjigama”, kaže Rama za TVCG.

Navodi i da korisnici bilblioteke kada dolaze moraju da gledaju kofe i vodu.

“Apelujem da nadležni reaguju što prije. Krajnje je vrijeme da se nešto uradi, jer ne znam do kad ćemo mi moći da očuvamo knjige”, poručila je Rama u emisiji "Mreža", na TVCG.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније