Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.L.B. ]

01. 06. 2022. 10:20 >> 10:32

OD 18 SATI

U petak treća "Biciklijada" na Cetinju

Treća "Biciklijada", koju povodom Svjetskog dana bicikla organizuje Turistička organizacija Prijestonice Cetinje biće održana u petak 3. juna sa početkom u 18 sati.

Nakon pauze od dvije godine Turistička organizacija Prijestonice Cetinje organizuje treću Biciklijadu.

"Cilj ove manifestacije je promocija zdravih stilova života, smanjenje zagađenja životne sredine upotrebom bicikla kao svakodnevnog prevoznog sredstva. Biciklijada je revijalnog karaktera, dok je ruta kružnog tipa", poručuju iz TO Prijestonice.

Kreće sa Dvorskog trga, prolazi pored Biljarde, Cetinjskog manastira, Vladinog doma, uključuje se u ulicu Novice Cerovića, prolazi kroz podvožnjak, nastavlja ulicom Štampara Makarija pored hotela Grand, uključuje se u Njegoševu ulicu, prolazi pored Plavog dvora i završava na Dvorskom trgu.

"U sklopu programa organizuje se mini izložba bicikala, obuka za djecu i besplatno osvježenje za sve učesnike", poručuju iz TO Prijestonice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније