Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Marko Terzić/M.M.Lj. ]

06. 10. 2022. 06:48   >>  23:31 2

SLUČAJ NESTALIH CIGARETA

Elvir Adrović pušten nakon zadržavanja do 72 sata

Predsjednik Komisije za uništavanje oduzetih cigareta Elvir Adrović koji je uhapšen zbog slučaja nestanka zaplijenjene robe, napustio je podgorički Centar bezbjednosti, jutros oko šest sati.

Adroviću je Specijalno državno tužilaštvo prije nekoliko dana odredilo zadržavanje do 72 sata. Nakon toga, nije mu produžen pritvor do 30 dana.

Podsjećamo juče su uhapšena tri člana Komisije na čijem čelu je bio Adrović, kao i načelnik Odjeljenja za sprječavanje krijumčarenja Željko Ivanović. U međuvremenu pritvor do 30 dana, određen je vozaču kamiona s oduzetim cigaretama i šefu mobilnog tima za suzbijanje krijumčarenja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније