Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Мина [ R.B. ]

08. 12. 2023. 13:02 >> 13:01

AKCIJA NA ZLATICI

Zaplijenjeno šest hiljada šteka cigareta, uhapšene dvije osobe

Službenici policije zaplijenili su šest hiljada šteka cigareta, vrijednosti skoro 18 hiljada eura i uhapsili A.D. (29) i R.D. (30) koji se sumnjiče za nedozvoljenu trgovinu, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su, policijski službenici Sektora za borbu protiv kiminala u saradnji sa službenicima Sektora granične policije, u četvrtak u podgoričkom naselju Zlatica, kontrolisali vozilo kojim je upravljao A.D, a sa kojim se nalazio i R.D, obojica iz Rožaja.

"U priključnom vozilu pronađen je skriveni bunker sa šest hiljada šteka cigareta za koje se sumnja da su bile namijenjene za dalju prodaju na sivom tržištu“, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, A.D. i R.D. nijesu posjedovali dokaz o porijeklu robe, kao ni ovlašćenje za trgovinu.

„A.D. i R.D. su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će sektor za borbu protiv kriminala nastaviti sa intenzivnim aktivnostima u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznih roba i suzbijanja svih pojavnih oblika krijumčarenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније