Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

O.Z. [ Mina ]

26. 05. 2022. 16:46 >> 22:53
2

POLICIJA SAOPŠTILA

Dvanaestogodišnjak poslao lažno upozorenje o bombi u kotorskoj školi

Službenici policije identifikovali su maloljetnika koji je uputio lažni mejl da je u kotorskoj Osnovnoj školi (OŠ) „Narodni heroj Savo Ilić“ postavljena eksplozivna naprava, saopštili su iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da je dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Kotor u utorak prijavljeno da je na službenu mejl adresu OŠ „Narodni heroj Savo Ilić“ stigao mejl u kojem se navodi da je u školi postavljena eksplozivna naprava.

Navodi se da su policijski službenici sa događajem upoznali nadležnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je kvalifikovao krivično djelo lažno prijavljivanje.

“Identifikovana je dvanaestogodišnja osoba koja je uputilo prijeteći mejl”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je od te osobe prikupljeno obavještenje na zapisnik u prisustvu zakonskog zastupnika, i da je o svemu povratno informisan postupajući tužilac kojem će biti dostavljeno obavještenje sa podacima te osobe.

Iz policije su dodali da je ta osoba krivično neodgovorna jer ima ispod 14 godina.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније