Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

06. 09. 2024. 18:00 >> 17:58

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Brisel procjenjuje da će do kraja ove godine Crna Gora zatvori četiri poglavlja

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 6. septembar.

Evropska komisija (EK) sačinila je procjenu dinamike zatvaranja pregovaračkih poglavlja sa Crnom Gorom do kraja 2026. godine, koju su vlasti u Podgorici definisale kao krajnji rok za zaključivanje pregovora.

Ministar odbrane Dragan Krapović kazao je da je notorna neistina da je bilo ikakve korupcije prilikom nabavke dva patrolna lovila za potrebe Ministarstva. Poručio je da takve izjave lidera GP URA Dritana Abazoovića i poslanika opozicije imaju za cilj da kompromituju državni projekat, te da očekuje izvinjenje.

Sud za prekršaje u Budvi je od početka 2023. godine do 1. septembra 2024. primio 57 predmeta u kojima su nadležne zdravstvene ustanove prijavile roditelje zbog odbijanja imunizacije djece, saopštio je predsjednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović. On je kazao da je u većini slučajeva izrečena osuđujuća presuda.Direktni letovi između Podgorice i Tel Aviva biće uspostavljeni od oktobra, saopštio je počasni konzul Crne Gore u Izraelu Nimrod Rinot.Ministarka saobraćaja Maja Vukićević gostujući u emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazala je da je pred tim resorom puno problema i stvari na kojima treba raditi, počevši od avio do željezničkog prevoza, u kom je zatekla, kako kaže, najveće probleme.Akcija Limitirane cijene počeće danas i trajaće do 31. januara naredne godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније