Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

11. 08. 2024. 18:00 >> 18:08
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Posljednji dan Olimpijskih igara

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 11. avgust.

Požar na brdu kod sela Srpska u Zeti stavljen je pod kontrolu, potvrdio je Portalu RTCG v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Zdravko Blečić. Kako nam je kazao, u gašenju vatre im je pomogao helikopter MUP-a.

Prostorije Fudbalskog kluba Polet Stars iz Nikšića u potpunosti su izgorjele u požaru koji je izbio danas oko 16 sati. Kako je za RTCG kazao direktor kluba Slaviša Đurković, cijela istorija kluba nestala je u roku od 20 minuta.

Državljanin Srbije G.C. (65) poginuo je kada je na njega naletio teretni voz koji je saobraćao iz pravca Podgorice, prenosi Bar info.


Na izbore izlazimo kao grupa građana ostvarenih profesionalno u karijerama koja je spremna da znanje ugradi u budućnost građana, kazao je Vuk Kadić, kandidat za gradonačelnika Pokreta "Naprijed".

Pozitivan Izvještaj o ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR) nije „poklonjen” već je rezultat velikog truda svih nadležnih institucija, u prvom redu Vlade koja sa Komisijom kao ekspertskim tijelom usmjerava i daje dinamiku procesu, saopštili su iz Ministarstva evropskih poslova (MEP).


Sa Portalom RTCG pratite live blog posljednjeg dana Olimpijskih igara u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније