Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

26. 05. 2024. 18:00 >> 18:05
Čitaj mi:

IZBOR REDAKCIJE PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Od pionira elektrifikacije do savremenih tajkuna

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 26. maj. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2 odmah po emitovanju.

Otvorena su u sedam sati biračka mjesta za lokalne izbore u Budvi. Učestvuje devet izbornih lista.Između pionira elektrifikacije u Gornjem Polimlju i savremenih tajkuna koji su izgradili male hidroelektarne (MHE), nerijetko na istim vodotocima gdje su bile one prve, stao je jedan čitav vijek.Korišćenje dokaznog materijala Haškog suda u mnogome će doprinijeti izvođenju jako složenih dokaznih postupaka u slučajevima ratnih zločina, smatra advokat Branislav Lutovac.Vijest da će se u Pljevljima proizvoditi pelet i briketi od uglja optimistično je, prije nešto više od godinu, dočekana u tom gradu. Pogoni su, međutim, radili svega nekoliko mjeseci.Proslavljeni putopisac, britanski novinar Edrju Ejms, čiju studijsku posjetu je podržala Nacionalna turistička organizacija, objavio je članak u britanskom mediju "Inews" u kojem se ističe Crna Gora kao izuzetno atraktivna destinacija koja nudi odličan odnos cijene i kvaliteta, posebno u poređenju sa susjednom Hrvatskom.Ministarstvo saobraćaja i pomorstva i predstavnici Crne Gore i Bosne i Hercegovine dogovorili da se do jula objavi javni poziv za izbor izvođača radova i nadzor na projektu izgradnje međudržavnog mosta preko rijeke Tare. Metalni most koji spaja dvije države, a koji je trenutno u upotrebi, nije bezbjedan pa je njegova zamjena prijeko potrebna.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније