Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

25. 05. 2024. 18:00 >> 18:01
Čitaj mi:

IZBOR REDAKCIJE PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Uhapšene četiri osobe prilikom velike zapljene oružja

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 25. maj. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2 odmah po emitovanju.

 

  • Na teritoriji osam opštini danas je napravljena 21 akcija, devet osoba je procesuirano od čega je četiri uhapšeno, zaplijenjeno je 123 komada vatrenog oružja i 9.000 komada municije. 

 

  • Od prvog kvartala 2019. godine do aprila ove godine prosječna tržišna cijena metra kvadratnog stana u novogradnji u Crnoj Gori porasla je za skoro 630 eura, pokazuje zvanična statistika.

  • Predsjedništvo Demokratske narodne partije (DNP) najoštrije je osudilo odluku Vlade Crne Gore da u Generalnoj Skupštini UN–a glasa za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici i zato jednoglasno donijelo odluku o suspenziji podrške Vladi Milojka Spajića do ispunjenja zahtjeva a saopštili su i da neće podržati rekonstrukciju Vlade najavljenu za jun mjesec.

 

  • Državni tužioci Jovan Vukotić i Maja Janković uputili su prijedlog Ministarstvu pravde za formiranje specijalnog istražnog tima koji, pored specijalnog tužioca i savjetnika u Specijalnom državnom tužilaštvu mogu činiti policijski službenici iz Policijskog odjeljenja, istražitelji i državni službenici iz drugog nadležnog organa. Vukotić i Janković su to predložili izmijenama i dopunama odredbi Zakona o Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).


 

  • Izrael je danas nastavio bombardovanje u Pojasu Gaze, uključujući grad Rafa, dan nakon što je najviši sud Ujedinjenih nacija naredio da obustavi vojne operacije na taj grad na jugu Gaze.

 

  • Fudbaleri Inčona remizirali sa Kvangdžu u 14. kolu K lige, a heroj "Marinaca" je bio naš Stefan Mugoša koji je postigao gol u 99. minutu kojim je svom timu i donio bod.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније