Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

19. 04. 2024. 18:00 >> 20:33
Čitaj mi:

Izbor Portala

Vijesti koje su obilježile dan: Detalji istrage protiv Lazovića i Katnića

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 18. april. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2, i radijske Novosti dana odmah po emitovanju.

Policija od jutros pretresa više objekata na Žabljaku, saznaje nezvanično Televizija Crne Gore.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) tvrdi da je bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić dao saglasnost na odluku tužioca Saše Čađenovića da se krivično ne gone policijski službenici Petar Lazović i Ljubo Milović, iako je znao da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i trgovina drogom. To proizilazi iz rješenja o određivanju pritvora Katniću i bivšem policijskom funkcioneru Zoranu Lazoviću koje je donio sudija za istragu Višeg suda. U taj dokument Portal RTCG je imao uvid, a tokom saslušanja u tužilaštvu i Katnić i Lazović su negirali krivicu.

Apelacioni sud Crne Gore odbio je žalbu branioca okrivljenog Petra Lazovića, izjavljenu protiv rješenja Višeg suda u Podgorici kojim je odbijen kao neosnovan prijedlog za ukidanje pritvora, uz davanje jemstva.

Budžetska straža Crne Gore najzad je profunkcionisala, izjavio je premijer Milojko Spajić.

Izrael je jutros izveo napad na teritoriju Irana, rekao je neimenovani američki zvaničnik za Si-En-En. Iran je aktivirao protivvazdušnu odbranu iznad Isfahana, zbog čega su se čule eksplozije u tom gradu, prenijela je državna novinska agencija IRNA. Oborene tri izraelske bespilotne letjelice.D. D. (40), brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice D. I., umro je nasilnom smrću 7. aprila u ranim jutarnjim satima u policijskoj stanici u Boru, ustanovljeno je vještačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, saznaje Radar.

NOVOSTI DANA

Informartivnu emisiju Radija Crne Gore "Novosti dana" poslušajte u nastavku: 

DRUGI DNEVNIK 

Drugi dnevnik TVCG možete pogledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније