Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

13. 04. 2024. 18:00 >> 20:31
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Cilj da Crna Gora zatvori što više EU poglavlja do kraja godine

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 11. april. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2, i radijske Novosti dana odmah po emitovanju.

Cilj nam je da Crna Gora zatvori što je više moguće pregovaračkih poglavlja do kraja godine, kazao je mistar EU poslova Mađarske Bok Janoš.Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije Jelena Perović odbila je da postupi po naredbi Direkcije za budžetsku inspekciju i povuče odluku kojom je sebi i u martu potpisala varijabile i naknade za prekovremeni rad.Princ Filip Karađorđević boravi u privatnoj posjeti Crnoj Gori. On je tom prilikom posjetio Cetinjski manastir, jedan od najznačajnijih manastira Srpske pravoslavne crkve, koji je posvećen rođenju Presvete Bogorodice.Komisija za rješavanje problema u Instutu "Simo Milošević" uputila je Ministarstvu rada i socijalnog staranja instrukcije, na koji način se mogu isplatiti plate radnicima zaposlenim u toj ustanovi a da se izbjegne Zakon o kontroli državne pomoći.

U Baru je počeo dječji vikend, pa će ova dva dana u tom gradu biti posvećena igri, zabavi i edukaciji. Iz Turističke organizacije kažu da se uveliko pripremaju za ljetnju sezonu, ali i za proslavu Dana nezavisnosti.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je od Njemačke 28:24 u utakmici drugog kola kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

DRUGI DNEVNIK 

Drugi dnevnik TVCG možete pogledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније