Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.В.

12. 03. 2023. 18:49 >> 18:53
1

SVJETSKI KUP

Radović održao nadu za Los Anđeles: Crna Gora dobila Australiju

Crnogorska vaterpolo reprezentacija pobijedila je danas Australiju 12:11 (2:2, 4:4, 4:5, 2:0) u četvrtom kolu Svjetskog kupa u Podgorici, i tako održala nadu za odlazak na finalni turnir u Los Anđelesu.

Heroj pobjede "Ajkula" je Vasilije Radović koji je pogodio na 16 sekundi do kraja i tako donio trijumf našoj reprezentaciji.

Jedan uzbudljiv i neizvjesan meč, u kojem je izgledalo da imamo kontrolu, ali su se "kenguri" uvijek vraćali.

Uoči početka zadnje dionici imali su i prednost od gola razlike 10:11, ali naši su našli snage da preokrenu i tako održe nade za plasman na finalni turnir.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Miroslav Perković sa tri, Dušan Matković postigao je dva, dok su se po jednom u strijelce upisali Danilo Radović, Konstantin Averka, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Savo Ćetković i Vasilije Radović.

Ekipu Vladimira Gojkovića očekuje još duel sa Grčkom, a taj duel igraće se u utorak.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније