Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

М.Ж.

28. 09. 2022. 14:16 >> 23:43

NOVLjANI KUĆI, KOTORANI U HOLANDIJI

Jadran i Primorac sjutra kreću u kvalifikacije za LŠ

Vaterpolisti Jadrana od sjutra su domaćini turnira prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona. U naredni kvalifikacioni krug plasiraće se tri ekipe, a Novljanima su najveći rivali zagrebačka Mladost i turska Enka.

Jadran će se sjutra (19h) sastaje sa litvanskim Žaibasom, u petak (19h) je meč sa Enkom, a u subotu (19h) je derbi sa ekipom Mladosti. Jadran će u nedjelju (12h) imati posljednji meč na turniru, sa ekipom slovačkog Novakija.

I vaterpolisti Primorca će takođe od sjutra da igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, na turniru u holandskom Najverdalu. Prvi rival (18.30h) je Nepobjedivi Inviktum iz Sarajeva, slijedi meč sa domaćim Ravajnom u petak (20.30h).

Kotorane u subotu (13h) čeka vjerovatno najteža utakmica na turniru s mađarskim Vašašom, a u nedjelju (9h) je susret s rumunskom Steauom. I sa ovog turnira će tri ekipe nastaviti kvalifikacije za Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније