Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V. [ Beta ]

02. 07. 2022. 23:10 >> 23:06

SVJETSKO PRVENSTVO

Vaterpolistkinje SAD odbranile titulu

Ženska vaterpolo reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država osvojila je večeras titulu na svjetskom prvenstvu u Budimpešti, pobijedivši u finalu Mađarsku sa 9:7.

Amerikanke su stigle do četvrte vezane titule na svjetskim prvenstvima, a ukupno sedme kada je ovo takmičenje u pitanju.

Vaterpolistkinje SAD su od 2014. osvojili sve međunarodne turnire na kojima su učestvovale, odnosno 15 titula ukupno.

Mađarice, koje su prošle godine osvojile bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, su dva puta bile svjetski prvaci, 1994. i 2005. godine.

U meču za treće mjesto Holandija je pobijedila Italiju sa 7:5.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније