Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ RTCG ]

01. 06. 2021. 15:41 >> 15:42
2

REAGOVANJE IZ RTCG

Zar i ti, sine Brute?

Da li je neprenošenje jedne trening utakmice vaterpolo reprezentacije Crne Gore razlog za kritiku Javnog servisa ili je nešto drugo u pitanju?

Reagovanje iz Kabineta generalnog direktora RTCG prenosimo integralno:

Tačna je informacija da Televizija Crne Gore neće prenositi trening utakmicu vaterpolo reprezentacije Crne Gore i selekcije SAD u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

Naime, u dopisu koji je od strane Vaterpolo saveza Crne Gore dostavljen našem marketingu jasno se vidi datum obavještenja o utakmici koji datira na 29.05.2021., dakle u subotu u 23 sata i 36 minuta, odnosno dva dana pred utakmicu. To je i prvi zvanični upit ili bolje reći proizvoljna – bez osnova „naredbe” da prenosimo utakmicu. Ne postoji niti jedan zvanični dopis od strane RTCG prema VPS Crne Gore da ćemo prenositi utakmicu.

Programski planovima TVCG prenos trening utakmice vaterpolo reprezentacije Crne Gore nije bio planiran, za što postoji i jasan razlog, jer u isto vrijeme na našem drugom programu prenosimo mečeve sa teniskog turnira u Rolan Garosu gdje imamo obavezu prema sponzorima.

U svom obavještenju prema marketingu RTCG, iz VPS CG navode da godinama imamo jako dobru saradnju i praksu prilikom organizovanja utakmica. Takodje iz VPS CG navode da su spremni da potpišemo Ugovor kako je to radjeno ranije, ali ako se uzme u obzir da je dopis poslat u subotu uveče blizu ponoći, a za trening utakmicu sa selekcijom SAD u VPS CG su znali još prije skoro mjesec dana,postavlja se pitanje što se čekalo do tada.

Na osnovu svega je jasno da neko iz VPS Crne Gore pokušava da opravda svoj nerad i neažurnost preko ledja Javnog servisa RTCG.
PPP nijesu planirani prenosi trening utakmica reprezentacija Crne Gore, mada smo u uslovima normalnog funkcionisanja znali izaći u susret zvaničnim zahtjevima pojedinih sportskih saveza.

Moramo istaći da je ovakav odnos VPS CG prema RTCG apsolutno neprihvatljiv i čak uvredljiv imajući u vidu činjenicu, koju su i sami potvrdili, da godinama izlazimo u susret našoj vaterpolo selekciji stavljajući na raspolaganje maksimalno svoje kapacitete.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније