Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

rtcg.me/gol.dnevnik.hr

03. 01. 2016. 23:13 >> 22:57

RATKO RUDIĆ

"Ajkule" među 4 kandidata za titulu u Riju

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac, čovjek koji je Hrvatsku vodio do zlata na Olimpijskim igrama, svjetskom i evropskom prvenstvu, Ratko Rudić, aktuelni selektor domaćina OI, Brazila, smatra da je Srbija glavni favorit za evropsko zlato, a Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku i Crnu Goru vidi kao glavne favorite Rija.

Rudić je, sa reprezentacijom Brazila na pripremama bio u Herceg Novom, gdje su zajednički trenirali sa našom reprezentacijom. Od sjutra, "ajkule" i brazilski vaterpolisti, učestvuju na turniru u Dubrovniku, gdje će učestvovati još Hrvatska i Njemačka.

Rudićev cilj je da sa Brazilcima uđe u četvrtfinale olimpijskog turnira.

A, što će nakon toga, za sada ne razmišlja. Životom u Riju je vrlo zadovoljan.

"Rio je fascinantan grad, vrlo interesantan, živ. Ljudi su druželjubivi, puno je toga na plažama, puno turista i uglavnom živi se vrlo interesantno. Sve će biti u redu sa infrastrukturom za OI, spremni će dočekati sve takmičare", zaključio je Rudić.

Crnogorska vaterpolo reprezentacija će, nakon turnira u Dubrovniku dva-tri treninga odraditi u Budvi, a 9. januara putuje za Beograd gdje dan kasnije počinje Evropsko prvenstvo.

Podsjetimo, Crna Gora je u grupi A sa Holandijom (10. januar od 18:15 sati), Španijom (12. januar 18:15h) i Slovačkom (14. januar 18:15h).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније