Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

19. 04. 2024. 10:06 >> 10:07

PO BROJU POBJEDA

Rud prestigao Sinera, najbolji u 2024. godini

Norveški teniser Kasper Rud igra jednu od najboljih sezona u karijeri, to govori i podatak da je prestigo Janika Sinera po broju pobjeda u 2024. godini.

Siner je fenomenalno krenuo u novu sezonu, prvi poraz doživio je tek u Indijan Velsu, gdje je u polufinalu izgubio od Španca Karlosa Alkarasa.

Italijan je potom zaustavljen i u polufinalu Mastersa u Monte Karlu od Grka Stefanosa Cicipasa, koji je kasnije i osvojio trofej. Norvežanin je uspio da pobijedI Novaka Đokovića u Monte Karlu, ali nije se domogao titule u Kneževini.

Nastavio je Rud sa dobrim igrama i na sljedećem turniru u Barseloni, gdje se plasirao u četvrtfinale. To je bilo dovoljno da Norvežanin sustigne Sinera na vrhu liste tenisera, ako se računaju pobjede samo u 2024. godini.

Rud je pobjedom protiv Džordana Tompsona došao do od 26. pobjede u ovoj godini, što je jedna više od Italijana - danas će imati priliku i da dođe do novog trijumfa, u četvrtfinalu turnira u Barseloni igrače sa Mateom Arnaldijem.

Šesti igrač svijeta sezonu je počeo na Australjan openu. Potom je igrao na dva turnira u Meksiku (Los Kabos i Akapulko), zatim u Indijan Velsu i Majamiju. Prije turnira u Monte Karlu i Barseloni nastupao je i u Eštorilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније