Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

21. 02. 2024. 12:19 >> 12:19
Čitaj mi:

PREDAO MEČ U RIO DA ŽANEIRU

Alkaras: Povreda nije toliko ozbiljna

Španski teniser Karlos Alkaras rekao je danas da nije ozbiljnije povrijeđen, uprkos tome što je zbog povrede desnog skočnog zgloba morao da preda meč prvog kola na turniru u Rio de Žaneiru.

Alkaras je noćas poslije samo dva gema pri rezultatu 1:1 morao da preda meč prvog kola Brazilcu Tijagu Monteiru.

Španski teniser je izvrnuo zglob u prvom gemu poslije samo dva poena. Dobio je ljekarsku pomoć i napravio brejk, a nakon što je Monteiro vratio brejk, Alkaras je predao meč.

Alkaras je rekao da povreda nije toliko ozbiljna.

"Ovakve stvari se dešavaju, čak i više na šljaci. To nije bio problem terena, povrijedio sam se kada sam promijenio pravac. To se događa na ovakvoj vrsti podloge", naveo je on.

Alkaras je dodao da osjeća bol dok hoda i da će u toku dana obaviti preglede skenerom.

"Vratio sam se na teren da vidim da li mogu da nastavim. Razgovarao sam sa fizioterapeutom na terenu i odlučili smo da nastavim kako bih vidio da li će biti bolje. To se nije dogodilo, pa smo izabrali da budemo pažljivi i da predam meč iz predostrožnosti", rekao je on.

Monteiro je rekao da je čudno proći dalje poslije malo vremena na terenu protiv Alkarasa.

"Na terenu nije izgledalo toliko ozbiljno, ali kada sam vidio snimak na velikom ekranu, to je bilo ozbiljno izvrtanje zgloba. Sada mogu samo da navijam da se oporavi, on je velika zvijezda, dominantan igrač nove generacije", rekao je brazilski teniser.

Alkaras je prošle godine bio finalista, a 2022. godine osvojio je turnir u Rio de Žaneiru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније