Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

30. 12. 2023. 18:33 >> 18:33

ŠPANAC OTKRIO PLANOVE

Alkaras: Najveći cilj u narednoj godini je zlatna medalja na OI

Drugi teniser svijeta Španac Karlos Alkaras izjavio je danas da u 2024. godini želi da bude bolji i da ostvari bolje rezultate nego u 2023. godini.

Alkaras je tokom 2023. godine bio i na prvom mjestu na ATP listi, a vrhunac sezone je doživio na Vimbledonu koji je osvojio nakon pobjede u finalu protiv Novaka Đokovića od 1:6, 7:6(6), 6:1, 3:6, 6:4.

Bio mu je to drugi osvojeni grend slem turnir u karijeri, premijerni je osvojio na Ju Es openu 2022. godine.

"Želim da budem što bolji na grend slem turnirima i da osvojim jedan ili više trofeja na njima. Uvijek su grend slem turniri glavni fokus. Ali, iduće godine imamo i Olimpijske igre u Parizu gdje želim da osvojim zlatnu medalju. Kada bih morao i mogao da biram između te dvije stvari svakako bih izabrao zlato u Parizu," rekao je Alkaraz, a prenijela HINA.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније