Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

И.Ш. [ Beta ]

06. 06. 2023. 20:32 >> 20:33

ROLAN GAROS

Đoković: Odlučio taj-brejk u drugom setu

Srpski teniser i treći igrač svijeta izjavio je danas da je taj-brejk u drugom setu bio prelomni trenutak meča.

"To je bio prelomni trenutak meča. Bila bi druga priča da sam izgubio i drugi set. Bila su ovo dva meča u jednom. Prva dva seta su najgori koje sam odigrao na turniru", izjavio je Đoković na konferenciji za novinare.

Đoković se danas plasirao u polufinale Rolan Garosa, pošto je pobijedio Rusa Karena Hačanova sa 3:1.

"Nakon nekoliko savršenih udaraca sve se preokrenulo. Osjetio sam to i počeo sam da budem opušten i da igram sa više samopouzdanja. Često postoje momenti sumnje u ovakvim mečevima", dodao je on.

Đoković je lošije ušao u meč i izgubio je prvi set, da bi potom vezao tri seta i stigao do pobjede.

"Izašao sam na teren, a dio mene je ostao u svlačionici. To se dešava. Ali dobra stvar grend slema je da iako izgubiš dva seta, možeš da pobijediš. Servis je veliko samopouzdanje za mene", rekao je srpski teniser.

On je rekao i da je "dobro" da sada slijede dva dana odmora da oporavi "energiju" kako bi dao sve od sebe u polufinalu u petak.

"Baš sam htio da budem u polufinalu i volio bih da pobijedim u petak. Nisam izgubio set do danas, igrao sam jak i dominantan tenis. Očekivano da na kraju turnira imate i veće izazove. Uzimam to kao pozitivnu stvar, da bih analizirao sve kako bih bolje započeo sljedeći meč", izjavio je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније