Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.К. [ Beta ]

19. 01. 2023. 16:28 >> 16:26

MELBURN

Đoković zabrinut zbog povrede

Teniser Novak Đoković rekao je danas da je zabrinut zbog povrede tetive koja ga muči na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

"Zabrinut sam. Ne mogu reći da nisam. Imam razloga za brigu. Nema mnogo šta da se kaže, postoje dva izbora: da odem ili da nastavim. Ja nastavljam", rekao je Đoković na konferenciji za novinare nakon prolaska u treće kolo grend slem turnira u Melburnu.

Peti teniser svijeta pobijedio je Francuza Encoa Kuakoa 6:1, 6:7, 6:2, 6:0. Tokom meča imao je problema sa tetivom, istezao je mišiće i potražio pomoć fizioterapeuta tokom drugog seta.


On je bio ljut zbog ponašanja pijanih navijača koji su dobacivali i ometali igru i tražio je od sudije Fergusa Marfija da jednog od njih izbaci sa tribina Rod Lejver Arene.

"Večeras se svašta dešavalo", naveo je Đoković.

"Imam problem kada neko u više navrata prelazi granicu i govori stvari kojima pokazuje nepoštovanje. Bilo mi je dosta, znate?", rekao je Đoković i dodao da je to trajalo više od sat i po vremena.

On će u trećem kolu igrati protiv bugarskog tenisera Grigora Dimitrova.

Đoković u Melburnu pokušava da osvoji 10. trofej i 22. grend slem titulu, čime bi se izjednačio sa rekorderom Špancem Rafaelom Nadalom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније