Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B.B. [ Mina ]

21. 06. 2022. 16:27 >> 16:24

ORGANIZATORI SAOPŠTILI

Ðoković zvanično prvi nosilac na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Ðoković postavljen je za prvog nosioca Vimbldona, saopštili su organizatori trećeg ovogodišnjeg Grend slem turnira.

Ðoković je treći teniser svijeta, a uloga prvog nosica pripala mu je nakon što dvojica prvoplasiranih na ATP listi, Rus Danil Medvedev i Njemac Aleksandar Zverev, neće igrati u Londonu.

Španski teniser Rafael Nadal je postavljen za drugog nosioca, Norvežanin Kasper Rud je treći, a Grk Stefanos Cicipas četvrti nosilac.

Prvi favorit turnira u ženskoj konkurenciji je Poljakinja Iga Švjontek, Estonka Anet Kontavejt je drugi, a Uns Džabir iz Tunisa treći nosilac.

Žrijeb će biti održan u petak u 11 sati.

Vimbldon će biti odigran od 27. juna do 10. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније