Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

19. 05. 2022. 18:56   >>  18:58

NE VIDI SLIČNOST U IGRI

Rubljov: Jedino što je isto Alkarasu i Nadalu je što su obojica Španci

Karlos Alkaras je "zapalio" teniski svijet svojom pojavom i probojom ka samom vrhu.

Tinejdžer iz Mursije je već uzeo mjeru velikanima, osvojio je dva ATP turnira iz MAsters serije (Majami i Madrid), a polako se naslućuje da je i ozbiljan kandidat za osvajanje Rolan Garosa.

Zbog svega toga neizostavno je poređenje sa Rafael Nadalom, koji je isto sa 18 godina započeo svoju sjajnu karijeru u kojoj je postao teniser sa najviše osvojenih Grend slemova.

Međutim nisu svi oduševljeni ovakvim poređenjem.

"Jedino što im je isto je što su obojica Španci", kazao je ruski teniser Andrej Rubljov.

„Njihovi stilovi su potpuno drugačiji. To što je Alkaraz mlad i već u Top 10, kao što je bio Nadal, ne znači da su slični. Jedina sličnost među njima je što su obojica Španci i što obojica igraju Babolat reketom“, rekao je obrazložio je ruski teniser.

On je kazao da je generalno protiv poređenja tenisera.

„Generacije ne mogu da se porede. Svi igrači su drugačiji, fizički, psihički, tehnički... Možemo da pričamo o igračima istih godina, zašto je neki od njih uspio, a drugi nije. Ali, teniseri koji su dosta različitih godina i igraju drugačijim stilovima, ne mogu da se porede“, poručuje Rubljov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније