Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 10. 2024. 11:40 >> 11:41
Čitaj mi:

RSCG u posjeti novom klubu iz Kotora

Rukometni klub Kotor počeo je sa radom početkom septembra, predvođen nekadašnjim kapitenom naše reprezentacije Vaskom Ševaljevićem, koji je predsjednik, ali i prvi trener u klubu koji je okupio veliki broj polaznika.

Oko 150 djece iz Kotora uzrasta od 5 do 15 godina trenutno su članovi kluba, koji je nakon dvije decenije ponovo oživio rukomet u „drevnom gradu“.

Predsjednik RSCG Petar Kapisoda posjetio je klub i poželio im srećan početak rada, uz očekivanje da će se u narednim godinama razviti igračice i igrači koji će biti dio reprezentativnih selekcija naše države.

„U klubu trenutno imamo oko 150 djevojčica i dječaka podijeljenih u više selekcija. Imamo timove u mini rukometu, ali i u uzrastu mlađih pionira, pionira, te nekoliko članova u kadetskom uzrastu. U radu kluba čiji osnivač je Opština Kotor pomažu mi treneri Miloš Jevtović i Nikola Ljesar, dok je trener golmana Tripo Branković. Interesovanje djece u Kotoru je zaista veliko, to je evidentno već na početku rada našeg kluba, što nas raduje i daje nam za pravo da očekujemo da u budućnosti možemo da formiramo ekipe koje će biti konkurentne u takmičenjima pod okriljem Rukometnog saveza. Upravo Savezu i prvom čovjeku Petru Kapisodi dugujemo zahvalnost za stručnu i logističku podršku koju smo dobili u procesu formiranja kluba, ali i za posjetu našem klubu i iskrenu podršku našoj namjeri da radimo na tome da u Kotoru razvijamo buduće reprezentativce“, kazao je Ševaljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније